Dziwny jest ten świat ....a jeszcze dziwniejsze te forum Wink

Zapomniałem wzoru odblokowania
Autor Wiadomość
10-12-2011, 12:26,
Post: #1
VIP
Offline
El Guaje!


Nagrody:

Zapomniałem wzoru odblokowania
Urządzenie z Androidem:
SG Mini


Zapomniałem wzoru odblokowania w galaxy mini da się jakoś to ... zrobić żeby wzoru nie było albo Hard Reset tylko w jaki sposób
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 14:21,
Post: #2
coyotexxx

 
Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Spróbuj zrobić tak:
  1. Zadzwoń na tego Mini
  2. Odbierz połączenie
  3. Wejdź w ustawienia
  4. Zmień wzór odblokowania
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:21,
Post: #3
VIP
Offline
El Guaje!


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
A jak mam wejść w te ustawienia ?
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:30,
Post: #4
coyotexxx

 
Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Jak odbierzesz połączenie to telefon powinien się odblokować.
Dalej już kombinuj przyciskiem Home albo Back żeby przejść do pulpitu albo listy aplikacji a stamtąd do Ustawień.
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:30,
Post: #5
Ekspert
Tłumacz
VIP
Offline


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Podejrzewam ,że chodzi o te ustawienia gdzie wprowadzałeś wzór. Nie wiem czy to coś da bo do zmiany wzoru potrzebne chyba jest najpierw wpisanie prawidłowego - tak było przynajmniej w lg.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:36,
Post: #6
VIP
Offline
El Guaje!


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Coyotexx noi nic nie trybi wciskam back i home i tylko ten wzór do wpisania .
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:38,
Post: #7
coyotexxx

 
Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Ale nie rozłączasz połączenia przypadkiem?
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:39,
Post: #8
VIP
Offline
El Guaje!


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
nie poprostu jak ten wzór jest to jest przycisk wznów połączenie
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:41,
Post: #9
Zasłużeni seniorzy
Tłumacz
Uploader
Offline


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Full Wipe?
                               

İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
10-12-2011, 15:42, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-2011, 15:42 przez El Guaje!. )
Post: #10
VIP
Offline
El Guaje!


Wyróżnienia:

RE: Zapomniałem wzoru odblokowania
Tak chce zrobić full wipe tylko pisze energency dload mode arm9 i nie ma żadnego recovery
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post


[-]
Udostępniaj treści z tego wątku (Dostępne przyciski)
Facebook Twitter Google+ Wyślij maila

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zapomniałem wzoru blokady Jaaakubek 6 1,420 12-07-2014, 22:15
Ostatni post: Ziomal_1313


Wróć do góry