Wątek zamknięty 
 Automapa 6.10 instalacja
Autor Wiadomość
07-05-2012, 22:00
Post: #1
Full User
Offline
zzb123


Wyróżnienia:

Automapa 6.10 instalacja
Proboje zainstalowac automape z tytulu watki i sie nie da... zrobilem wszystko wg how to co jest na forum i przy probie uruchomienia programu pokazuje sie komunikat "Nie mozna uruchomic programu. Cammpt run application." Malo tego, probowalem wczesniej to robic innymi sposobami (przez wybranie w instalatorze "urzadzenie przenosne") i automapa sie wlaczala ale nie lapala sygnalu GPS. nie mam pojecia co zrobic...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
07-05-2012, 23:04
Post: #2
Administrator
Ekspert
Grafik
Uploader
VIP
Offline


Wyróżnienia:

RE: Automapa 6.10 instalacja
Skoro się zainstalowała i uruchomiła to znaczy, że będzie działać.
Złapanie fixa przy pierwszym uruchomieniu zwykle trwa dość długo.
Na forum są opisy jak przyspieszyć łapanie fixa w Auto Mapie.

İmage
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
07-05-2012, 23:04
Post: #3
Administrator Specjalny
VIP
Offline


Wyróżnienia:

Maxima Dignitas

RE: Automapa 6.10 instalacja
według której instrukcji dokładnie instalowałeś? podaj linki.
i dokładnie napisz jaki błąd Ci wywala i w którym momencie.

SPV M3000->Samsung Omnia->Samsung Omnia2->HTC HD2->Samsung Omnia2->Samsung Galaxy S->Sony Ericsson Xpieria X10->Samsung Galaxy S II->HTC 7 Mozart->Sony Xperia P
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
08-05-2012, 11:38
Post: #4
Full User
Offline
zzb123


Wyróżnienia:

RE: Automapa 6.10 instalacja
juz rozwioazane, przy desperackich probach wlaczenia programu na sile (i paru soft resetach) udalo sie wlaczyc, mozna zamknac
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
08-05-2012, 14:42
Post: #5
Loża Szyderców
GPS Ekspert
Online


Wyróżnienia:

Srebrny Auxilium Złoty Auxilium

RE: Automapa 6.10 instalacja
kolego pewnie masz mało pamięci na urządzeniu . Możesz w ustawieniach AM zmniejszyć potrzebne zasoby MB .
Zawsze jak instalujesz AM wywalaj starą wersje i pozostałości po niej .
I proszę zwracać uwagę na pierwsze komunikaty instalatora AM dotyczące sprzętu i miejsca instalowania!

***
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.
***
„Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa”Excl
SZACUNEK?
Dam ci go tyle, ile dostałem od ciebie !
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
Wątek zamknięty 


[-]
Udostępniaj treści z tego wątku (Dostępne przyciski)
Facebook Twitter Google+ Wyślij maila

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
   Instalacja automapy na wp 7,5 Omnia M patrolwrk 1 243 24-12-2012 21:32
Ostatni post: zbisz41
   Problem z instalacją nawigacji arobak 4 390 28-12-2010 11:17
Ostatni post: arobak
  AutoMapa 6 EU a Automapa 6.1.0-876 Polska pieniak 2 3,420 13-02-2010 09:51
Ostatni post: pieniak


Wersja mobilnaWróć do góryWróć do forów