Dziwny jest ten świat ....a jeszcze dziwniejsze te forum Wink

Wątek zamknięty 
 błąd przy zmianie motywu
Autor Wiadomość
21-02-2013, 21:36,
Post: #1
Zasłużeni seniorzy
Offline


Nagrody:

błąd przy zmianie motywu
Urządzenie z Androidem:
Android


Wyskakuje mi bład jak zmieniam motywa dokladnie to taki: Niestety Aplikacja interfejs zostala zatrzymana
1. Czy to jest cos powaznego??
2. Jak to naprawic???
3. Czy ma to wplywa na dzialanie telefonu???

Posiadam telefon Xperia Arc
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:12,
Post: #11
Zasłużeni seniorzy
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
mam tylko motywy i tyle
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:16,
Post: #12
Ekspert
Tłumacz
VIP
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
to ja nie mam pojęcia. Myślę jednak że niepotrzebnie się pchasz w CM. Są lepsze romySmile
Moje smartphony: Samsung Omnia i900, Samsung Omnia i8000, HTC HD2 , Sony Ericsson Xperia X10, LG Swift Black , HTC HD7, HTC Sensation, Samsung Galaxy SII, HTC TITAN , Galaxy Nexus , HTC ONE X, Xperia Z, Samsung ATIV S, NOKIA LUMIA 925, LG G2, HTC 8X, LUMIA 925, LUMIA 930, MEIZU MX4 --------------- LG G2 GOLD SE!                        



İmage



Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:17,
Post: #13
VIP
Ekspert
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
(21-02-2013, 22:12)Lupino napisał(a): Nie widoczne dla niezalogowanych.
Zarejestruj się.

I tam masz motywy bierzesz apply i wyskakuję Ci błąd i co masz tam do wyboru?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:18, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2013, 22:19 przez Lupino. )
Post: #14
Zasłużeni seniorzy
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
do wyboru jest tylko "ok" i nic wiecej


dymek jakie romy sa lepze??
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:21,
Post: #15
VIP
Ekspert
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
(21-02-2013, 22:18)Lupino napisał(a): Nie widoczne dla niezalogowanych.
Zarejestruj się.

Lepsze znaczy inne. Może wgraj CM9, bo tak szczerze to dużej różnicy nie maWink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:23,
Post: #16
Zasłużeni seniorzy
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
jak gdzies go znajde to moze zainstaluje
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:25,
Post: #17
Ekspert
Tłumacz
VIP
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
Wiesz nie znam się bardzo na romach do ARC, gdyby był rbl to by doradził. Poczytaj komentarze na xda lub w innym źródle na temat romów i wgraj coś normalnego.
Moje smartphony: Samsung Omnia i900, Samsung Omnia i8000, HTC HD2 , Sony Ericsson Xperia X10, LG Swift Black , HTC HD7, HTC Sensation, Samsung Galaxy SII, HTC TITAN , Galaxy Nexus , HTC ONE X, Xperia Z, Samsung ATIV S, NOKIA LUMIA 925, LG G2, HTC 8X, LUMIA 925, LUMIA 930, MEIZU MX4 --------------- LG G2 GOLD SE!                        



İmage



Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 22:26,
Post: #18
Zasłużeni seniorzy
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
ok zobacze co znajde
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
21-02-2013, 23:58,
Post: #19
Full User
Offline


Wyróżnienia:

Odp: błąd przy zmianie motywu
Panowie, ręce opadają...

@mlody
Jak Ty nie widzisz różnic pomiędzy Cm9 a cm10, to ja nie wiem gdzie ty masz oczy.

@Lupino
Masz soniaka, a soniaki z tego co się orientuje mają natywnie motywy od SE. Kumpel ma xperie J na CM. W ustawieniach ma theme chooser, i motywy od SE. Na pewno robiłeś full wipe przed wgraniem romana?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
22-02-2013, 07:29,
Post: #20
Zasłużeni seniorzy
Offline


Wyróżnienia:

RE: błąd przy zmianie motywu
Tak robilem full wipe a blad zniknal jak wgralem od nowa CM
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+
Wątek zamknięty 


[-]
Udostępniaj treści z tego wątku (Dostępne przyciski)
Facebook Twitter Google+ Wyślij maila


Wróć do góry