Dziwny jest ten świat ....a jeszcze dziwniejsze te forum Wink

Po włączeniu telefonu j.angielski
Autor Wiadomość
17-11-2013, 21:56,
Post: #1
Full User
Offline
WARCHOL7


Nagrody:

Po włączeniu telefonu j.angielski
Urządzenie z Androidem:
SGS II


No to tak:
- jak ładuje swojego szajsunga to jakimś cudem zżera mi pamięć ram i muszę go restartować żeby się ogarnął. No to ładuje go odrazu wyłącznego.
- Jak włączam/reatartuje moją marną podróbke tzw: "smartfona" to mi cały czas zmienia język z polskiego na angielski.
- Troche to wkurza bo całkiem często restartuje mój rozbudowany kalkulator...
Pomysły co może być tego winą (nie chce mi się po raz xxxx zmieniać romu..)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 22:08,
Post: #2
Full User
Offline
boniek9312


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
A full wipe'a robiłeś ?
Jak nie to zrób backup i po tym wipe.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 22:26,
Post: #3
Full User
Offline
WARCHOL7


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
Jak zrobić full wipe (sorry za głupie pytania...)?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 22:31,
Post: #4
Mistrz Satyry
Ekspert
Mistrz Satyry
Offline
miciugo


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
Jeśli masz CWM to poprzez CWM, jak nie masz to HR (Hard Reset) poprzez Ustawienia (najlepiej z formatem SD, więc lepiej zrobić backup ważnych plików z SD na kompa).
İmage
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 22:32,
Post: #5
Full User
Offline
boniek9312


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
Wchodzisz w tryb recovery (volume up + home + klawisz power) przy wyłączonym tel....poruszsz sie klawiszami glosnosci gora dol a przyciskiem power zatwierdzasz.
Najpierw zrob na wszelki wypadek backup
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 22:34, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-11-2013, 22:35 przez ml16. )
Post: #6
VIP
Ekspert
Offline


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
Jeśli to custom to zalecam przez CWM, bo poprzez ustawienia zdarza się czasami uwalić fona...
Ps. Sprawdź slot karty sim, bo jak nie miałem karty sim to miałem tak samo Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post
17-11-2013, 23:38,
Post: #7
Full User
Offline
WARCHOL7


Wyróżnienia:

RE: Po włączeniu telefonu j.angielski
Sim mam, i robiłem wipe cache i wipe particion w recovery...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
+ Odpowiedz cytując ten post


[-]
Udostępniaj treści z tego wątku (Dostępne przyciski)
Facebook Twitter Google+ Wyślij maila

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
   Root telefonu czy robić ? El Guaje! 12 8,136 13-10-2011, 19:29
Ostatni post: Admin


Wróć do góry