UWAGA!!! - Download nie jest płatny!!!
To tylko reklama Adf.ly, trzeba poczekać 5sec i kliknąć na ikonkę "SKIP AD" w górnym prawym rogu ekranu aby przejść do pobierania!!!!
To tylko reklama Adf.ly, trzeba poczekać 5sec i kliknąć na ikonkę "SKIP AD" w górnym prawym rogu ekranu aby przejść do pobierania!!!!
Ręczna konfiguracja WAP GPRS/MMS w Plus
| Autor | Wiadomość |
|
06-11-2010, 17:31
|
||
scottbikes
|
Ręczna konfiguracja WAP GPRS/MMS w Plus
Czy mógłby mi ktoś napisać w jaki sposób ręcznie skonfigurować połaczenie wap gprs oraz mms w Omnii w taki sposób aby działa strona wap.plus.pl bezpłatnie? Dodam ze dane a autokonfiguratora plusa mi nie dochodzą a z pliku .cab nie dziala wap.plus.pl Z gory dziekuje za pomoc |
|
|
Dzisiaj
|
|
|
![]() Mariolka |
Mariolka poleca:
| |
|
|
|
06-11-2010, 17:33
|
||
coyotexxx
|
RE: Ręczna konfiguracja WAP GPRS/MMS w Plus
To znaczy jak nie działa? Co się dzieje?
|
|
|
06-11-2010, 17:40
|
||
scottbikes
|
jest naliczana oplata (dosc spora ) oraz po tapnieciu w link wykakuje informacja ze serwis tylko dla użytkowników sieci plus łączących się przez apn wap w ustawieniach mam włączone połączenie przeglądarki na wap
|
|
|
06-11-2010, 18:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-11-2010 18:10 przez zbisz41. )
|
||
![]() ![]() zbisz41
|
Widoczne tylko dla zalogowanych. Zaloguj się, bądź kliknij niżej aby się zarejestrować.na tej stronie jest konfiguracja przez sms. klikasz konfiguracja potem wybierasz telefon (omnia jest) i klikasz wyślij ustawienia . lub ręcznie: Cytat:Nie widoczne dla niezalogowanych.Zarejestruj się. ***
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi. ![]() *** „Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa” ![]() SZACUNEK? Dam ci go tyle, ile dostałem od ciebie ! |
|
|
06-11-2010, 19:11
|
||
scottbikes
|
tylko gdzie to wpisac
|
|
|
06-11-2010, 19:17
|
||
![]() ![]() zbisz41
|
Tu masz jaki gdzie to zrobić na przykładzie orange . Zrób to wszystko tylko dane wpisz z plusa
Chyba jest to jasne. Cytat:Nie widoczne dla niezalogowanych.Zarejestruj się. ***
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi. ![]() *** „Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa” ![]() SZACUNEK? Dam ci go tyle, ile dostałem od ciebie ! |
|
|
Dzisiaj
|
|
|
![]() Mariolka |
Mariolka poleca:
| |
|
|
|